تازه ها
خانه » آشپزی » خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها
خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها

خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها

385 بازدید

اگر د لتان می خواهد با افطاری مجلسی و سنتی کرمان آشنا شوید، یکی از معروف ترین آنها همین خورش گوشت است. خورشی که در بیشتر مراسم رسمی طبخ می شود و طرفد اران خود ش را هم د ارد. این خورش هم د ر سحر هم د ر افطار طبخ می شود، اما به د لیل اینکه کمی پختنش وقت می برد، انتخاب بهتری برای افطار است.

خورش گوشت، افطاری کرمانی ها

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • ۵۰۰ گرم  گوشت گوسفند ی با استخوان
  • ۴ عد د  گوجه فرنگی
  •  ۱ پیمانه گشنیز خرد شد ه
  • ۲ عد د سیب زمینی
  • ۱ عد د پیاز
  • ۲ /۱ ق س پود ر زیره
  • به میزان لازم  نمک،فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

۱٫  پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زرد چوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

۲٫  گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

۳٫  حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

۴٫ د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم ۲ ساعت بپزد.

۵٫  نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را  همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.

نکته:

مرد م کرمان این خورش را با گوجه می پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

 

برترین ها

Share this article

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

تک نیاز
بالا